Bouwburo van der Dussen

"Van (ver)bouwwerkzaamheden, ontwerpen en interieuraanpassingen tot nieuwbouw en renovaties. Alles is mogelijk bij Bouwburo van der Dussen. Service en kwaliteit vormen altijd onze belangrijkste sleutelwoorden. We vormen samen ideeën waarbij het roer soms omgaat. Ik wil graag prikkelen, maar de wens van de klant staat altijd voorop. Ik vind het belangrijk dat onze klanten jaren later nog hun keuken met een lach inlopen, plezier en lol beleven aan hun huis. We combineren uw wensen met onze kennis en ervaring.

Uiteraard is het mogelijk om verschillende onderdelen van het bouwtraject los uit te voeren, maar u kunt ook voor ons kiezen als hoofdaannemer. Voor mij persoonlijk heeft die aanpak mijn voorkeur. Samen beginnen tot de wens van de klant is gerealiseerd. Daarbij haal ik alle zorg uit handen en vraag onder meer vergunningen aan, maak het ontwerp in samenspraak met de klant en verzorg de uitvoer. Dit levert voor iedereen veel voordelen op.  Hierdoor kunnen we sturen in de kosten en het ontwerp wijzigen als dat nodig is. De ontwerpen kunnen we ook driedimensionaal uitwerken. 

 

Ons bedrijf is aangesloten bij Bouwgarant, een keurmerk dat garantie waarborgt. Een extra zekerheid voor u als klant, waarvoor bewust is gekozen.
Heeft u vragen? Neem contact met mij op. Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vriendelijke groet,

Maarten van der Dussen

Bouwburo van der Dussen


 

Samenwerking met:

 

 

Lid van:

 

 

Aangesloten bij:

Deze website wil gebruik maken van cookies.